Designbearbetning

Behöver du hjälp med att förvandla din designskiss till färdigt original? Vi har lång erfarenhet av att arbeta från skiss till tryckfärdigt original. På en produkt eller ett helt produktsortiment. Givetvis i samarbete med ansvarig designer/AD och med hänsyn till de tekniska förutsättningarna.

Original

Är allt i designen/layouten på plats men ni behöver någon som sköter korrektur och kontrollerar att allt är rätt, med hänsyn till produktens tryckteknik? Lämna det till oss så kan ni vara trygga i att det som levereras är korrekt. Utöver förpackningsoriginal har vi stor erfarenhet av att producera hustrycksaker, tidningar, skyltsystem, designmanualer med mera.

Line extensions

Har ni redan satt designen och en ny produkt i sortimentet ska tas fram? Har ni en designmanual och behöver ta fram nya produkter efter givna förutsättningar? Vi har varit med och producerat grafiska manualer och eftersom vi har lång erfarenhet av att jobba efter givna riktlinjer så kan ni vara trygga i att vi vet hur viktigt det är att ett produktsortiment utstrålar en designmässig helhet.

Bildretusch

Är din bild inte som du vill ha den? Vi retuscherar, färgkorrigerar eller sätter ihop flera bilder till ett kollage. Allt efter dina önskemål.

Formatanpassningar

300 gram, 120 gram, 10 kilo? 250x120 mm, 300x180 mm, 5x10 meter? Vi anpassar din layout eller design till olika format.

Tidningsproduktion

Vi har under åren i branschen producerat ett flertal tidningar åt olika företag och intresseorganisationer. Ofta innefattar detta även övriga trycksaker som broschyrer, reklamblad med mera.

3D

Vi gör gärna 3D-skisser på förpackningar för presentationer eller undersökningar.

Direktreklam, butiksmaterial, säljblad

Vi är vana att jobba efter grafiska manualer och givna riktlinjer, för att med känsla för design och layout ta fram alla sorters reklammaterial. Vi vet hur viktigt det är att all grafisk kommunikation från ett företag, vare sig det handlar om långtradare eller smågodis har en stark, enhetlig grafisk identitet.

Provtryck

För att säkerställa kvalitet och färger kan vi snabbt ta fram ett provtryck enligt branschstandard eller från en ICC-profil tillhandahållen av ditt tryckeri. Vårt provtryckssystem klarar också av att simulera Pantonefärger riktigt bra.

Tryckintag

Vi har rutinen och kunskapen efter att ha övervakat många tryckintag på många olika tryckerier i olika länder.Produktionsdesign AB kan hjälpa dig med det mesta inom design och grafisk produktion, men vår huvudinriktning är designproduktion och originalarbete.

I samarbete med dig gör vi verklighet av din idé eller din designskiss så att du kan fokusera på det kreativa arbetet. Vi producerar allt från förpackningar till skyltsystem, visitkort till bildekor, tidningar till annonsmaterial – vi har rutinen och känslan för form i kombination med den tekniska kunskapen så att du kan vara säker på att slutresultatet blir bra.

Produktionsdesign i Stockholm AB

  • Mössebergsvägen 32,
    167 43 Bromma
  • Besöks- och leveransadress:
    Karlsviksgatan 19
    112 41 Stockholm

Produktionsdesign i Stockholm AB

Ragnar Dybeck

Staffan Skoglund

Pelle Svensson